SRL Kaakkois-Suomen alueen esteratsastuksen aluemestaruus 2015

Suomen Ratsastajainliiton Kaakkois-Suomen alueen aluemestaruuskilpailu esteratsastuksessa. Kilpailu ratsastetaan Ratsastuskoulu Sarin Tallilla 13.9.2015. Mestaruuskilpailussa ratkotaan alueen esteratsastusmestaruudet Lapsi-, Poni-, Juniori- ja Senioriratsastajien ikäluokissa, sekä Nuorten Hevosten ja Suomenhevosten kesken. Kaakkois-Suomen alueen Savonlinnalaisten ratsastusseurojen – Itä-Savon Urheiluratsastajat ry, Saimaan Hevosurheilijat ry ja Riding Club Motive ry – esteratsukot pääsevät kilpailemaan esteratsastuksen aluemestaruuksista omassa kotikaupungissaan.

Syksyn mestaruuskilpailuun on kutsuttu arvovaltaiset toimihenkilöt vastaamaan kilpailun sujuvuudesta. Puheenjohtajatuomariksi on kutsuttu Kansainvälinen FEI level 2 estetuomari Tarja Tikka Helsingistä, joka on toiminut tuomaritehtävissä mm. Helsinki International Horse Show :ssa, sekä Kansainvälisissä kilpailuissa Virossa, Ruotsissa ja Italiassa. Ratamestariksi on kutsuttu Mika Koski Lappeenrannasta, joka on Ratsastajainliiton A-Esteratamestari, ja on suunnitellut ratoja mm. Ypäjän ja Lappeenrannan GP-kilpailuissa.

Savonlinnalaiset saavat aluemestaruuksiin takuulla kovan kilpailuvastuksen. Ratsastajainliiton Kaakkois-Suomen alueen jäseniä ovat alueen yhteensä noin 80 kpl ratsastusseuraa ja Ratsastajainliiton hyväksymää ratsastuskoulua ja harrastetallia. Kaakkois-Suomen alueen jäsenseurat ja -tallit sijaitsevat Savonlinnan lisäksi mm. Haminassa, Kotkassa, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Mikkelissä ja Mäntyharjulla.

Tule mukaan talkoisiin!

Tule järjestämään kisoja kanssamme ja tuo tuttavatkin mukaan! Luvassa on hieno päivä huiman esteratsastuskilpailun merkeissä ja touhua mukavassa porukassa! Kaikille löytyy mukavaa tekemistä ikään ja kokoon katsomatta, ja hevosiakaan ei tarvitse osata käsitellä! Talkooväkeä tarvitaan mm. Liputtaja, portinavaaja, tuomariston sihteeri, liikenteenohjaaja, rataryhmän jäsen, kisakahvilan myyjä, lähetti, ajanottaja jne. Jokaiselle löytyy sopiva tehtävä ja jokainen käsipari on erittäin tervetullut apu! Lisäksi kesällä ja syksyllä järjestetään talkoita mm. estekaluston rakennukseen ja maalaamiseen sekä kilpailualueen siistimiseen tarvitaan talkooapua! Ota rohkeasti yhteyttä tallilla Sari Karvonen tai Kitta Luukkanen puh 044 2924538 tai kitta.luukkanen@kalafile.fi tai viestillä facebook/Kitta Luukkanen! Tehdään yhdessä hieno kilpailu!

KILPAILUKUTSU

Tervetuloa Itä-Savon Urheiluratsastajat ry:n ja Ratsastuskoulu Sarin Tallin järjestämiin Kaakkois-Suomen alueen esteratsastuksen henkilökohtaisiin mestaruuskilpailuihin Savonlinnaan Ratsastuskoulu Sarin Tallille, osoite Ratsutie 22, 57600 Savonlinna, sunnuntaina 13.9.2015 alkaen klo 9.00

Luokka 1, 1-taso Prix de Itä-Savon Urheiluratsastajat Ry 80cm A.2.0 Avoin kaikille (12 €) ruusukepalkinnot
Luokkaan 1 ilmoittautumiset sähköpostilla kitta.luukkanen@kalafile.fi

Luokka 2 90cm A.2.0 Avoin kaikille (10+12+2) (esinepalkinnot)

Luokka 3a 90cm AM5 Avoin Poniratsastajien mestaruudesta kilpaileville (10+12+2) (esinepalkinnot)

Luokka 3b Prix de Ratsastuskoulu Sarin Talli 90cm AM5 Avoin Suomenhevosten mestaruudesta kilpaileville (10+12+2) (esinepalkinnot)

Luokka 4a Prix de Perhekoti Koivupelto 90cm AM5 Avoin Lapsiratsastajien mestaruudesta kilpaileville (10+12+2) (esinepalkinnot)

Luokka 4b Prix de Järvi-Suomen Taksipalvelu 90cm AM5 Avoin Nuorten hevosten (4-6v) mestaruudesta kilpaileville (10+12+2) (esinepalkinnot)

Luokka 5 Prix de Horsepro 100cm A.2.0 Avoin kaikille (10+12+2) (Esinepalkinnot, Horsepro lahjakortit)

Luokka 6 110cm AM5 Avoin juniorimestaruudesta kilpaileville (10+12+2) (50,40,30,...)

Luokka 7 Prix de Kerimäen Kalafile 110cm A.2.0 Avoin kaikille (10+12+2) (50,40,30,Ö) Voittajalle kunniapalkintona Kerim‰en Kalafile palkintoloimi

Luokka 8 Prix de Fintoto 115cm AM5 Avoin seniorimestaruudesta kilpaileville (10+12+2) (50,40,30,Ö) Fintoto lahjoittaa Aluemestarille kunniapalkintona palkintoloimen sekä mestaruusmitalisteille kulta 250€, hopea 150€, pronssi 100€

Erityismääräykset:1. Ilmoittautuminen ja lähdönvarmistus
Ilmoittautumiset tiistaihin 8.9.2015 mennessä KIPAan ja 1-tason luokkaan ilmoittautumiset sähköpostilla: kitta.luukkanen@kalafile.fi. Ei jälki-ilmoittautumisia. Kilpailuun ilmoittautuneet ratsukot voivat vaihtaa luokkia ja jälki-ilmoittautua viimeistään tuntia ennen luokan alkua. Ei lähdönvarmistuksia. Kilpailuun osallistuvan hevosen rokotustodistus ja ponin mittaustodistus on esitettävä kansliassa välittömästi kilpailupaikalle saavuttaessa.

2. Maksut ja peruutukset
Kilpailuissa on käytössä Maksuturva ja kaikki maksut maksetaan KIPAn kautta ilmoittautumisajan puitteissa. 1-tason luokan kilpailumaksut maksetaan kansliaan käteisellä viimeistään tuntia ennen luokan alkua. Lähtöjen peruutukset ilmoittautumisajan sisällä KIPAssa tai viimeistään lauantaihin 12.9.2015 klo 9 mennessä puh 044 2924538 tai sähköpostitse kitta.luukkanen@kalafile.fi, maksujen palautukset sääntöjen mukaisesti. Tämän jälkeen peruutukset kansliaan tai tekstiviestillä kanslian puhelimeen.

3. Kilpailukanslia
Kilpailukanslia aukeaa 1,5 tuntia ennen ensimmäisen luokan alkua ja sulkeutuu puoli tuntia viimeisen luokan päättymisen jälkeen. Kanslian puhelinnumero: 040 5002540

4. Yleistä
Henkilökohtaisista aluemestaruuksista voivat kilpailla kaikki ne kilpailijat, jotka ovat kuluvan kalenterivuoden ajan edustaneet Kaakkois-Suomen alueen ratsastusseuraa. Ratsastaja voi kilpailla mestaruudesta sekä suomenhevos- ja nuortenhevostenluokassa, että ikäluokassaan. Ratsastaja voi osallistua useammalla hevosella, mutta voi saada vain yhden mitalin. Mestaruusluokka on avoin ainoastaan mestaruudesta kilpaileville ratsastajille. Mestaruusluokka on virallinen, mikäli siihen osallistuu vähintään 3 ratsukkoa. Osanottajien vähyyden vuoksi luokkia voidaan yhdistää. Mestaruussäännöt kokonaisuudessaan löytyvät Kaakkois-Suomen alueen materiaalisalkusta.

5. Palkinnot
Palkintojenjakoon kutsutaan kuusi (6) parasta ratsukkoa. Mestaruusluokissa jaetaan lisäksi mestaruusmitalit. Palkintojenjakoon saavutaan ratsain. Loput sijoittuneet voivat hakea ruusukkeet ja kilpailukansliasta. Myös mahdolliset esinepalkinnot löytyvät kilpailukansliasta. Lunastamattomia ruusukkeita ja esinepalkintoja ei lähetetä.

6. Ennakkotilaukset
Yhteistyökumppanimme on Subway Savonlinna! Etukäteen on mahdollista tilata kahviosta lunastettavaksi mainio päiväeväs kilpailijoille ja tukijoukoille -Subway Meal Box (sisältää 15cm subin, vesipullon, jogurtin ja omenan, subivaihtoehtoina ovat: kinkku, vege ja kana. Subi valmistetaan kokojyväleipään. Valitun lihatäytteen lisäksi subiin tulee: salaatti, tomaatti, kurkku, juusto ja kevyt majoneesi. Subista saadaan laktoositon vaihtoehto jättämällä juusto pois. Majoneesin poisjätöllä subista tulee myös kananmunaton). Subway Meal Boxin hinta on kisatarjouksena 10€/kpl! Subway Meal Box vain etukäteistilauksella, tilaukset Kipan lisätietoja-kenttään, tai 8.9.2015 mennessä kitta.luukkanen@kalafile.fi puh 044 2924538.

Kilpailupaikalla on monipuolinen kisakahvio! Kahviossa on myynnissä yhteistyökumppanimme Subway Savonlinnan valmistamia subeja!

7. Toimihenkilöt
Kilpailunjohtaja: Kitta Luukkanen puh 044 2924538, kitta.luukkanen@kalafile.fi, Kilpailun puheenjohtajatuomari: Tarja Tikka, Ratamestari: Mika Koski, Päästewardi: Niina Pesonen, Turvallisuuspäällikkö: Timo Karvonen, Kilpailupaikalla on kengittäjä, lääkäri ja ensiapuhenkilöstö.
Päivystävä eläinlääkäri: puh 044 417 2293

8. Käytännön järjestelyt
Kilpailijatiedote löytyy KIPAsta viimeistään kilpailuja edeltävänä torstaina 10.9.2015. Kilpailukenttä: hiekkapohjainen kilpailukenttä 60x40m Verryttely: hiekkapohjainen verryttelykenttä kilpailukentän vieressä 20x40m Sileän verryttely: hiekkapohjainen maneesi 20x40m. K‰sihevosalue on kilpailukentän vieressä pellolla. Kaikki autot ja yhdistelmät pysäköidään niille osoitetuille pysäköintialueille. Tarkemmat ohjeet kilpailijatiedotteessa ja alueen kartassa. Päiväkarsinoita voi kysyä Ratsastuskoulu Sarin Tallilta, Sari Karvonen puh 040 587 1509

Kilpailujen järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

Tervetuloa kilpailemaan aluemestaruuksista Savonlinnaan!
Itä-Savon Urheiluratsastajat Ry ja Ratsastuskoulu Sarin Talli

Yhteistyössä mukana:

Fintoto
Ratsastuskoulu Sarin Talli
Tallikahvila Kinski
Perhekoti Koivupelto
Järvi-Suomen Taksipalvelu
Horsepro
Kerimäen Kalafile
Subway Savonlinna

OP Savonlinna
Vetcare Oy
Osuuskauppa Suur-Savo
Andritz
Diesel-Pertit
Savonlinnan Akvaario
Rakennusliike Niilo Käyhkö
Maalausliike Jani Joronen
Värilinja Savonlinna
K-Rauta Savonlinna
Perhekoti Taikametsä